NEWS
L'esdeveniment passarà a celebrar-se cada any i tornarà al novembre de 2022
Gran afluència de visitants el primer dia de celebració
Propostes saludables, sostenibles, veganes i gourmet marquen tendència
Debatrà sobre els nous models de restauració al ForumLab Barcelona Alimentació Sostenible
Una alimentació més sostenible, principal propòsit de Gastronomic Fòrum Barcelona
BCN 21 // Gastronomic Fòrum Barcelona accelera la contractació i reserva ja més de el 60% de l’espai
Revalida la confiança d'expositors habituals i suma nous perfils d'empreses participants
BCN 21 // Gastronomic Forum Barcelona aborda el repte de la sostenibilitat en la seva propera edició
El saló preveu la participació d'expositors i visitants procedents d'Alimentaria & Hostelco
BCN19 // Fòrum Gastronòmic Barcelona tanca una edició marcada pel negoci, la qualitat i la innovació
Fòrum Gastronòmic Barcelona s’ha caracteritzat per l’excel·lent convocatòria de professionals de la restauració amb poder de compra, que han pogut descobrir de primera mà una gran oferta de productes i serveis per als seus negocis i restaurants.
Prop de 300 empreses expositores i al voltant de 45 cuiners que sumen 31 estrelles Michelin han triat la propera edició de Fòrum Gastronòmic Barcelona com a plataforma en què mostrar les seves propostes més innovadores i posar en comú les tendències emergents de la cuina i la restauració a Europa.
La pastisseria i la cuina dolça seran protagonistes al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019. A les activitats i creacions que presentaran els millors xefs s’incorpora a aquesta edició el nou espai Expo Nadal/Sweetfusió.
Des dels triestrellats Niko Romito i Jordi Cruz fins a les joves promeses d’Itàlia, França o Dinamarca, prop de 30 grans xefs de tota Europa descobriran les noves tendències d’alta gastronomia.
El saló estrenarà Fòrum Lab, un espai específic dedicat a la innovació
Fòrum Gastronomic, un dels principals esdeveniments del circuit gastronòmic, i Fira de Barcelona, institució firal de referència a Europa i líder en esdeveniments professionals a Espanya, han arribat a un acord estratègic per convertir el recinte firal barceloní en la seu permanent a la capital catalana del certamen que concentra cuiners de referència i tendències culinàries.
A 8 mesos de la seva celebració, la fira ja ha comercialitzat més del 50% de la seva superfície