Els que més
confien
Nacimiento en Vic del Fòrum Gastronòmic. Precursor de los congresos de cocina
Consolidació del model i creixament
Pioners en la creació de tallers: sessions de cuina en directe amb degustació
Apuesta por el modelo de taller y nuevo crecimiento de la feria.
Trasllat de Vic a Girona.
Primera edició a Santiago de Compostela
Girona. 10º Aniversario. Crecimiento en todos los ámbitos
Segunda edición en Santiago. Las actividades del sábado se trasladan a la ciudad
Girona. Novedad: las sesiones del Auditorio son gratuitas y se pone en marcha el Aula Activa
Santiago de Compostela, de nou, èxit de la cuina de l'Atlàntic
Girona, 18, 19 i 20 de novembre
Èxit de les primeres edicions a Coruña (febrer) i a Barcelona coincidint amb Hostelco (octubre).
Nou èxit de la segona edició de Fórum Coruña i de la cinquena de Fòrum Girona.
Segona edició a Barcelona. Creix l’espai firal i es duplica la xifra de visitants respecte el 2014.
Tercera edició a Coruña i sisena a Girona amb un notable increment d’espai firal (un 38%).
Important salt qualitatiu a Girona que celebren expositors i visitants
20 anys de Fòrum amb un nou èxit a Coruña. També a Barcelona, on estrenem aliança amb Alimentaria Exhibitions
Del 18 al 20 d'octubre es va celebrar una quarta existosa edició a Barcelona
25-27 sep A Coruña
7-9 nov Barcelona
És un congrés molt sincer, molt professional, amb molt respecte pel prodcute i pel cuiner... Els emociona molt la cuina de veritat.
Penso que és el congrés més important que hi ha actualment.
És un aparador que ens permet ensenyar a un públic molt professional tot el que som capaços de fer.
Anar al Fòrum és com estar a casa; és entranyable, és estimat...
Per a nosaltres és una oportunitat única per tenir contacte amb dos tipus de públic: el professional i el final.
Van ser pioners quan van crear el congrés i pioners també a l'hora d'obrir-lo a la gent.
Anar al Fòrum és poder arribar a la gent que vull arribar.