Forumgastronomic portal Forumgastronomic portal Forumgastronomic portal Forumgastronomic portal Forumgastronomic portal Forumgastronomic portal Forumgastronomic portal

Innovador i pioner

El Fòrum Gastronòmic és el primer congrés de gastronomia amb fira que es va crear el 1999. És sinònim de criteri, rigor, credibilitat, imatge i prestigi. Creador de tendències, s’ha convertit en un model a seguir per la resta d’esdeveniments d’aquest tipus que se celebren a Espanya i al món. La lleialtat a la marca ha quedat demostrada no només pels fidels expositors i patrocinadors que ha tingut des dels seus inicis sinó també pels visitants que any rere any reserven les dates de l’esdeveniment a les seves agendes.


El Fòrum és... 
...una plataforma de promoció
...un aparador de comerç i negoci, d'intercanvi de productes i idees
...un contenidor d'activitats
...un catalitzador de tendències
...un espai de reflexió i debat
...un punt de trobada de relacions professionals i humanes
...un difusor de valors

 

 

 

 

1999: Naixement a Vic del Fòrum Gastronòmic. Precursor dels congressos de cuina. 2001: Consolidació del model i creixement de la fira. 2003: Pioners en la creació de talleres, sessions de cuina en directe amb degustació. 2005: Aposta pel model de taller i nou creixement de la fira. 2007: Trasllat de Vic a Girona. Per primer cop en la història dels congressos, s’ofereixen activitats per al públic final obtenint un èxit rotund. 2008: Celebració de la primera edició a Santiago de Compostel·la, convertint-se així en l’únic esdeveniment d’aquest tipus que se celebra a dues grans ciutats. 2009: Commemoració del 10è aniversari. Creixement en tots els àmbits i èxit rotund. 2010: Segona edició a Santiago amb una nova formula de participació ciutadana; las activitats del dissabte es traslladen a la ciutat. 2011: Novetat: les sessions de l’Auditori són gratuïtes i es posa en marxa l’Aula Activa. 2012: Consolidació de l’esdeveniment i la marca a Galícia, convertint-se en el punt de trobada i la plataforma de la cuina gallega. 2013: Com a novetats, el diumenge es van realitzar tallers i activitats per  a professionals. 2014: El Fòrum continua el seu creixement. Al febrer se celebra a Coruña i a l’octubre a Barcelona. 2015: Celebració de la segona edició de Fórum Coruña i de la cinquena de Fòrum Girona.

 

PPVA Pep palau, Von Arend & Associats